Was ist "Coaching" wirklich? Mehr als nur ein Modewort. - Beckmann, A.
Coaching - individuálne poradenstvo manažéra. Psychologické know-how pre manažment. Priestor pre samoreflexiu manažéra, jeho riadiacich kvalít. Coaching rozširuje vedomie a chápanie vlastného správania manažéra. Vplyv coachingu na osobnostný rozvoj manažéra.