Aktuálne otázky výroby cukru na Slovensku. - Antal, B.
Rok 1991 bol charakteristický tým, že síce prinášal pestovateľom zisky, spracovateľom však straty spôsobené vysokými výrobnými nákladmi a následnými problémami s realizáciou vyrobeného cukru. Základné pravidlá fungovania globálneho cukrového trhu by mala schvaľovať vláda. Charakteristika fungovania cukrového trhového poriadku v EHS. Problematika exportu cukru. Predpoklady dosiahnutia rovnovážneho stavu v trhovom cukrovom hospodárstve ČSFR.