PC-Informationssysteme für Führungskräfte. Software zur Entscheidungsvorbereitung. - Tiemeyer, E.
Využívanie počítačov v riadiacej práci. Softwarové zabezpečenie manažmentu. Charakteristika ponuky manažment - software. Získavanie a decentralizované spracovanie informácií pre plánovanie a rozhodovanie. Základné softwarové produkty: LightShip, Forest Trees, CA Compete, Commander EIS.