Počítače - kľúč k profitu alebo cesta k bankrotu? 2. - Košturiak, Ján
Počítače musia znamenať zvýšenie účinnosti ľudského potenciálu v podniku. Charakteristika zvýšených požiadaviek na pracovníkov vyplývajúcich z komplexnosti nových systémov. Pojednanie o nových prístupoch k zamestnancom a o ekonomických účinkoch aplikácie počítačov. Situácia v ČSFR.