Sítě a čárový kód. - Marek, František
Niektoré systémy zberu, prenosu a spracovania dát na báze čiarového kódu. Charakteristika systému BARNET a možnosti pripojenia koncových zariadení k nemu. Činnosť siete Sysnet, Piconet. Charakteristika komunikačného radiča COMCON. Kombinácia čiarového kódu s bezdrôtovým prenosom dát u systému VAC 800.