Vy neznáte FIN 2? - Bartošík, R.
Využitie výpočtovej techniky pri získaní prehľadu o toku financií najmä v podmienkach druhotnej platobnej neschopnosti. Charakteristika automatizovaného riadiaceho systému FIN 2. Údaje sledované systémom a základné funkcie, ktoré zaisťuje. Charakteristika niektorých úloh (stav na účte, faktúry, archív a i.).