Pojem hodnoty informace v řízení a rozhodování z hlediska teorie informace. - Říhová, Z.
Prístupy ku konceptu hodnoty informácie. Hodnota informácie z hľadiska minimalizácie strát. Miera a index hodnoty informácie. Akcie pred a po zistení informácie. Hodnota informácie z hľadiska maximalizácie zisku. Hodnota informácie z hľadiska subjektívnej užitočnosti pre príjemcu.