Ztratí státní statistika rok 1992? Rozhovor s prof. ing. Jaroslavem Jílkem, CSc., místopředsedou Federálního statistického úřadu. - Jílek, Josef
Témou rozhovoru je, ako sa bude realizovať vzťah makroekonomických ukazovateľov končiacej sa ČSFR a novo konštituovaných republík od 1.1.1993, ako sa vyriešia problémy zavádzania národného účtovníctva a ďalšie úlohy konkretizujúce proces transformácie štátnej štatistiky.