Economists and White House decisions. - Eizenstat, S.E
Úloha ekonómov v Bielom dome ako poradcov prezidenta USA vo všetkých ekonomických oblastiach - otázky práce, obchodu, financií, miezd a cien, inflácie atď. Rada ekonomických poradcov CEA. Očakávané výsledky činnosti poradcov a skutočné výsledky ich činnosti. Úloha poradcov pri tvorbe hospodárskej politiky.