Makroekonomika planovoj i predprinimatel'skoj sisteme - Fal'cman, V.
Kapitola 7. Štruktúrna mobilnosť ekonomiky. Mobilnosť a štruktúrna politika. Metodika merania mobilnosti ekonomiky. Konverzia. Hranice procesu konverzie v plánových a podnikateľských ekonomikách. Sociálne ciele a dôsledky konverzie.