Aplikace zásad hodnocení investičních akcí v podnikové sféře. - Mlčoch, J.
Východiskové predpoklady aplikácie "Zásad hodnotenia efektívnosti investičných akcií" vypracovaných Federálnym ministerstvom hospodárstva. Charakteristika cieľov a obsahu zásad. Kritérium vnútorného výnosového percenta. Náčrt pracovného postupu. Výrobno-ekonomická efektívnosť. Finančno-ekonomické analýzy. Hodnotenie efektívnosti.