Social'noje rynočnoje chozjajstvo: ideja, real'nost', perspektiva. Na primere poslevojennogo razvitija Zapadnoj Germanii. - Mitjajev, D.
Zdroje, metodológia a miesto koncepcie sociálneho trhového hospodárstva v ekonomickej vede. Rozdiely v koncepcii ordoliberálov (freiburská škola) a neoliberálov v hodnotení úlohy štátu. Koncepcia sociálneho trhového hospodárstva ako tretia cesta v r. 1948 v SRN. Základné pojmy a protirečenia koncepcie sociálneho trhového hospodárstva a etapy jeho realizácie v SRN.