Problemy narodnochozjajstvennoj sbalansirovannosti. - Semenov, G.
Normálne fungovanie spoločenského organizmu vyžaduje určitú vybilancovanosť - rovnováhu jednotlivých procesov v jeho rámci prebiehajúcich. Sociálna rovnováha vyžaduje súlad medzi spotrebiteľom a výrobcom, uspokojovanie najdôležitejších potrieb spoločností, časovú harmonizáciu prebiehajúcich ekonomických procesov. Na bývalom území ZSSR úspech sociálno-ekonomickej transformácie závisí od súladu dôchodkov s formovaním trhovej štruktúry ekonomiky. Analýza tohto procesu.