Teoria i polityka konkurencji-przeglad zagadnien. - Szpringer, W.
Konkurencia podľa inštitucionálnych a vývojových teórií. Koncepcia konkurencie schopnej konať a politika konkurencie. Rozvoj tejto koncepcie. Problém kritérií. Model optimálnej intenzity konkurencie v rámci širokého oligopolu. Politika konkurencie a štruktúrna politika.