Partizipative Gestaltung einer Arbeitsorganisation. Erarbeitung alternativer Formen der Arbeitsorganisation für eine rechnergestützte Fabrik unter Beteiligung der Mitarbeiter. - Metz, A.
Účasť zamestnancov na podnikovej inovácii. Spôsob účasti na projektovaní a plánovaní organizácie práce. Využitie pracovných skupín. Príčinno-účinková analýza - Ishikawov diagram a jeho aplikácia v pracovných skupinách.