Na puti k svobodnomu rynku truda: politika i problemy. - Zaslavskij, I.
Vplyv rozpadu ZSSR a starých administratívnych štruktúr na zamestnanosť Moskvy. Faktory formovania dopytu a ponuky pracovnej sily v Moskve. Výsledky prvého polroka registrácie nezamestnaných v Moskve. Nová politika zamestnanosti. Reálnosť masovej nezamestnanosti a podpora politiky zamestnanosti a jej formy. Nezamestnanosť a sociálne poistenie. Tendencia k zotrvačnosti sociálneho statusu a rekvalifikácia.