Ještě k vývoji nezaměstnanosti v České republice. - Vích, I.
Štatistické údaje o znižovaní miery nezamestnanosti v Českej republike v r. 1992. Dôvody priaznivejšieho vývoja, než sa očakávalo. Podrobnejšia analýza vývoja nezamestnanosti začiatkom roka. Prehľad situácie v jednotlivých regiónoch. Predpokladaný vývoj na trhu práce.