L'insertion professionnelle des handicapés en France et a l'étranger. - Poupon, Th
Situácia osôb zdravotne postihnutých v práci. Frekvencia zamestnania týchto pracovníkov a ich podiel na pracovných úrazoch. Ich zamestnanie vo verejných funkciách. Chránená práca, typy jej štruktúr a jej charakteristika. Medzinárodné porovnanie politiky zaraďovania do práce. Readaptácia a odborná výchova. Kritériá zamestnanosti zdravotne postihnutých. (Conseil économique et social, rapport 10.6.1992.).