Vývoj rozpočtovej sústavy Európskych spoločenstiev. - Kohútová, E.
Príčiny narušovania právnej, politickej a inštitucionálnej rovnováhy vo finančných pravidlách Európskych spoločenstiev. Riešenie problému nedostatku zdrojov prijatím Jednotného európskeho aktu a nadväznej finančnej reformy (1988). Zásady Európskej rady pre rozpočtovú disciplínu.