Všeobecne záväzné nariadenie č. 5/1992 Mestskej časti Bratislava Staré Mesto z 15. apríla 1992 o systéme spoplatnenia parkovania.
Státie vozidiel na verejných parkoviskách s organizovanou prevádzkou, s parkovacími hodinami a na ostatných parkoviskách. Voľné parkovacie miesta. Vyhradené parkovacie miesta. Sankcie. Príloha k všeobecne záväznému nariadeniu o systéme spoplatnenia parkovania.