Bankovní záruky - právní forma zajištění závazků. - Čermáková, I.
Význam bankových záruk v obchode, možnosti ich použitia a relevatné právne úpravy. Podmienky pre uzatváranie kúpnych zmlúv. Charakteristika bankových záruk a ich možné formy. Typy ručenia: akcesorické a abstraktné záruky. Platnosť a cézia bankových záruk, rôzne druhy záruk.