Allfinanz-Preispolitik ist notwendig. - Singer, J.
Výhody rozširovania finančných služieb finančných ústavov na komplexné služby. Hodnotenie poskytovania komplexných finančných služieb zákazníkmi a ich výhodnosť pre banky. Cenová výhodnosť komplexných služieb a koncipovanie cenovej politiky pri všefinančných službách. Možnosti získania nových zákazníkov a ich pevnejšieho spojenia s bankou.