<Die> Spezialfonds-Entwicklung bleibt positiv. 2. - Kandlbinder, H.K
Výsledky odpovedí kapitálových investičných spoločností ku štruktúre vlastníkov špeciálnych fondov. Špeciálne fondy cenných papierov podľa skupín kapitálových investičných spoločností v r. 1977-1991, počet vlastníkov a objem fondov. Posuny v podieloch na trhu. Publicita performance. Meranie performance ako prvok externého portfoliomanažmentu. Špeciálne fondy a budúca daň z redukcie úrokov.