Evaluación de la desincorporación bancaria. <La> responsabilidad de los nuevos banqueros. Resultados de una suma de esfuerzos. - Salinas Gortari, C.de
Zakončenie procesu privatizácie Komerčnej banky Mexika v júli 1992. Koncepcia a hodnotenie procesu privatizácie bankového systému - hodnotenie výsledkov úsilia Výboru pre privatizáciu bankového systému, špecifiká procesu a perspektívy nového systému. Zodpovednosť nových bankárov. Koncepcia modernej a konkurencieschopnej banky.