Les fondements micro-économiques du concept de panique bancaire: une introduction. - Marini, F.
Problematika koordinácie vzájomných vzťahov bánk a ich klientov. Analýza bankového systému a prepojenie toku informácií. Strategický postup klientov - majiteľov vkladov. Rentabilita a cenné papiere. Analýza riadenia banky, jej úpadku a následného náporu klientov. Štúdia príčin bankového úpadku. Vznik a dôsledky paniky pred finančným krachom.