Nechceme monopol! Říka generální ředitel Komerční banky JUDr. Richard Salzmann. - Salzmann, R.
Interview s generálnym riaditeľom komerčnej banky. Súčasný stav a problémy čs. bankovníctva. Príčiny nedostatočného prílevu zahraničného kapitálu. Kritéria pre poskytovanie úverov a záruky, ktoré banka poskytuje. Potreba väčšej konkurencie. Politika Komerčnej banky voči štátnym a súkromným podnikom. Názor na odklad účinnosti zákona o konkurze a vyrovnaní. Postoje k metódam privatizácie.