Není dluh jako dluh. Odhodlají se banky k hypotékám? - Sedlářová, D.
Nedostatočnosť škály úverov, ktoré poskytujú finančné inštitúcie. Vo vzťahu podnikateľ - banka najviac chýba hypotéka. Ide o zástavné právo na nehnuteľnosť a o hypotekárny stavebný úver. Odlišnosti hypotéky od ostatných druhov úveru.