O pervoočerednych zadačach razvitija bankovskoj sistemy. - Jegorov, S.
Závislosť úspechu ekonomickej reformy na stave úverovo-peňažnej sústavy. V RF je dokončené formovanie dvojčlánkovej bankovej sústavy. Hlavné úlohy, ktoré stoja pred jej zdokonaľovaním. Nedostatky úverovo-finančného systému, vzťahu medzi Centrálnou bankou RF a komerčnými bankami. Činnosť Asociácie ruských bánk (ARB). Jej kontakty so zahraničnými bankovými asociáciami.