Quel modele de concurrence dans l'industrie bancaire? - Dietsch, M.
Vklady a úvery - špecifický majetok bánk, ich základná charakteristika. Konkurenčné schopnosti bánk v závislosti od úrovne nákladovosti. Vzťah bánk a bankového priemyslu. Stratégia rastu výnosov. Analýza dokonalej a nedokonalej konkurencie. Konvenčné konkurenčné modely. Pojem deštruktívnej konkurencie.