Zusammenarbeit der Commerzbank mit der DBV. - Kohlhaussen, M.
Vplyv spolupráce Komerčnej banky s poisťovňami DBV na finančný efekt ich činnosti. Odkrytie nových odbytových kanálov služieb pre banku a kooperačného partnera DBV. Deľba práce medzi partnermi. Rozšírenie spektra finančných služieb. Plynulosť a trvalosť komunikácie. Motivácia pracovníkov. Poradcovia pre komplexné finančné služby.