Zájem o investiční banku. - Fárek, Jiří
Jedným z účastníkov podnikateľského fóra v USA a jediným predstaviteľom čs. bankovníctva bola Investičná banka. Rozhovor s námestníkom generálneho riaditeľa Jiřím Fárkom. Význam a prínos tejto akcie. Názor na prezentáciu čs. firiem. Oblasti záujmu pri jednaniach s americkými partnermi. Odraz čs. vnútorných podmienok na prístup potenciálnych amerických investorov.