Az értéktözsde szerepe a gazdasági életben, müködési mechanizmusának vizsálata. - Lengyel, V.
Dvojročné skúsenosti fungovania burzy v Maďarsku. Trh cenných papierov. Účastiny na burze. Burzové obchody a ich pravidlá. Burzové ceny a ich trendy. Faktory ovplyvňujúce ceny účastín. Burzový index.