Börsenreform durch Zentralisation? - Degner, H.
Diskusie k orientácii a reforme organizácie búrz a vzťahu centrálneho burzového systému a regionálnych búrz. Možné problémy komunikácie počítačovej burzy. Možnosti "duálneho" systému počítačových a regionálnych prezenčných búrz. Diskusia o mieste kurzových maklérov. Cena komputerizácie búrz a hodnotenie potreby zmeny. Ochrana majetku.