Marktmöglichkeiten von Junk Bonds in Deutschland. - Stalmann, S.M
Junk Bond ako pojem na označenie podnikov na kapitálovom trhu USA, ktoré sa dostali do ťažkostí, používaný od 70. rokov. Situácia vo vydávaní obligácií na doručiteľa a na rad. Potenciálny dopyt po kapitáli na nemeckom Junk Bond trhu. Hodnotenie potenciálu trhu a potenciálnej ponuky kapitálu.