Připravme se na burzu. 6. - Pavlát, Vladislav
Orgány burzy v ČSFR. Valná hromada. Burzová komora. Burzový rozhodcovský súd. Burzové a mimoburzové obchody. Povolenie obchodovať s cennými papiermi i mimo burzy cenných papierov. Príčiny existencie mimoburzového obchodu.