Směnky mají zelenou. - Odstrčilová, L.
Zmenka ako prevoditeľný cenný papier. Náležitosti zmenky. Akcept zmenky. Platenie zmenky. Zmenečné ručiteľstvo. Zmenečný postih a protest. Premlčanie zmenečných práv.