Taux d'intéret débiteurs et créditeurs en Europe une approche en termes de causalité. - Bellando, R.
Empirické testovanie vkladových a pôžičkových sadzieb v štyroch európskych krajinách - Nemecku, Španielsku, V. Británii a Taliansku. Stupeň medzibankovej konkurencie. Podmienky rastu rizika bankového úpadku. Výška úrokov z pôžičiek a vkladov, ich vzájomná súvislosť a ich vplyv na úroveň bankového zisku. Bankové služby. Analýza znižovania operačných nákladov.