L'éclatement de la bulle financiere au Japon. - Chaperon, I.
I. Pád indexu Nikkei a jeho história spojená so S. Husseinom. Rozšírenie finančných škandálov. Bezmocnosť japonských úradov zoči-voči krachu. Od finančnej krízy ku kríze reálnej ekonomiky. II. Kríza finančného systému. Kríza solventnosti, čiže "ratio Cooke". Keiretsu - účasť Japoncov na kapitáli ich klientov. (La vie Francaise 2.5.1992.).