Malajsie: Zrození nového tygra? - Dráždil, M.
Charakteristika hospodárstva v Malajzii dnes a perspektívy rozvoja v najbližšom období. Prioritné odvetvia a plány na ich rozvoj. Výhľad zahraničného obchodu do r. 1995 a stratégia ekonomického rozvoja do r. 2000. Priaznivá investičná klíma v Malajzii a rozvoj obchodno-ekonomických vzťahov s ČSFR.