Postavenie nemeckej ekonomiky v Európskych spoločenstvách. - Rabenseiferová, M.
Vplyv zjednotenia Nemecka na dynamizáciu integrácie v západnej Európe, posilnenie úlohy Európskeho spoločenstva ako základnej štruktúry európskeho zjednotenia. Vnútorné dôsledky zjednotenia Nemecka. Príčiny pasívneho salda česko-slovenskej obchodnej bilancie so SRN.