Rossija: varianty razvitija sobytij i strategii zapadnogo predprinimatel'stva. - Remes, S.
Scenáre možného rozvoja Ruska od otvorenej trhovej ekonomiky po chaotický typ rozvoja. Rozvoj v otvorenej trhovej ekonomike. Uzavretá trhová ekonomika. Liberálno-byrokratický rozvoj. Chaotický rozvoj a vysoká miera jeho rizika. Kapitalizmus latinskoamerického typu.