gazdasági élénkülés esélyei. - Erdös, T.
Po hospodárskej kríze vrcholiacej v r. 1992 nenastane oživenie. Príčiny: zastaralá štruktúra výroby, potreba deflačnej politiky v nasledujúcich rokoch a zároveň znižovania deficitu štátnych rozpočtov, akumulovaná vonkajšia zadlženosť. Špecifická kríza maďarského hospodárstva. Automatický rast výroby po jej skončení nenasleduje.