Miért szükséges és hogyan lehetséges az állami tulajdon felszámolása? - Tardos, M.
Metódy deetatizácie a privatizácie v Maďarsku. Zmena vlastníctva štátnych podnikov. Časové faktory privatizácie. Problém nových vlastníkov privatizovaného majetku. Vzťah reprivatizácie a odškodnenia. Úloha investičných bánk v privatizácii. Privatizácia a inflácia.