Odin iz vozmožnych variantov privatizacii. - Tkačenko, V.
Oboznámenie s variantom privatizácie, cieľom ktorého je zvýšenie zainteresovanosti obyvateľstva na realizácii privatizácie v určitej oblasti. Náčrt schémy takéhoto variantu umožňujúceho dosiahnúť stabilitu sociálno-politickej situácie za spolupráce štátnych orgánov a obyvateľstva v oblasti.