Reforma gossektora v KNR: poisk putej povyšenija effektivnosti. - Onikijenko, A.
Ekonomická reforma Číny sa neuskutočňovala cestou radikálnej privatizácie štátneho sektora. Dôraz sa kládol na hľadanie rôznych nových foriem realizácie štátneho vlastníctva (nájom, účastinárstvo). Dosiahnuté výsledky ukázali, že všetky tieto nové formy podstatne zvyšovali efektívnosť štátneho sektora.