Rynočnyje reformy v Pol'še i k vostoku ot neje. - Samonis, V.
Porovnanie poľskej a sovietskej ekonomickej reformy v období po r. 1985. Skúmanie otázky, aká je kritická miera postkomunistických ekonomických transformácií, po uskutočnení ktorých už nie je možný návrat k predchádzajúcemu ekonomickému systému.