Teoretický model kupónové privatizace a jeho praktické reflexe. - Dědek, Oldřich
Príspevok do výmeny názorov o kupónovej privatizácii. Pokus nájsť pre kupónovú privatizáciu záchytné body v ekonomickej teórii, uskutočniť porovnanie s praktickým zámerom a ukázať, k akým dôsledkom môže viesť nerešpektovanie niektorých modelových predpokladov. Potenciálne ohniská nestability spojené s kupónovou privatizáciou a investičnými fondami.