Perspektivy rossijskoj ekonomiki.
Prezentácia prognózy dynamiky národohospodárskych a medziodvetvových proporcií ekonomiky Ruska a rozvoja jeho vonkajších ekonomických vzťahov do r. 1995 a odhadu rozvoja na dlhodobú perspektívu. Hlavnou použitou metódou je autonómne prognózovanie jednotlivých prvkov reprodukčného procesu s následným zosúladením výsledkov autonómnych prognóz pomocou zväčšených modelov medziodvetvovej bilancie. Výsledky ukazujú na pokračujúci pokles ekonomiky a katastrofické zníženie životnej úrovne.