PPS-Systeme mit belastungsorientierter Auftragsfreigabe. Operationscharakteristika und Möglichkeiten zur Weiterentwicklung. - Zäpfel, Günther
Využitie simulačného modelu na parametrizáciu systému rušenia objednávok v závislosti od zaťaženia kapacity výroby (BORA). Priebežná adaptácia parametrov pri klesajúcom zaťažení kapacity. Súčasné možnosti exaktného zosúladenia ponuky a dopytu po kapacite. Štruktúra PPS systému. Problémy nasadenia BORA v decentralizovanom systéme plánovania. Hodnotenie zaťaženia, nevyťaženia v krátko- a dlhodobých intervaloch.