Activités de services et systemes de production flexibles. - Bailly, A.
Vývoj služieb vo svete v porovnaní s vyspelou ekonomikou od 80. rokov. Koncepcia pružnej výroby. Rast služieb spojených s výrobnou činnosťou. Externé výrobné služby a ich výhody. Pružný výrobný systém a spojené služby. Priestorová dimenzia systémov pružnej výroby. Výskum flexibility pre aktivitu služieb. (L'Espace géographique 1991, č. 4.).